Trend Events

by Appletizer

Events

Appletizer organiseert meerdere keren per jaar trend events met onder andere trend forecasters Lidewij Edelkoort, Christine Boland, David Shah, Els van Niekerk, Tony Bannister & Christine Foden. Altijd een dag vol met inspiratie en informatie, met geweldige sprekers en veel collega’s uit het vak.

Of u nu designer bent of directeur, retailer of fabrikant, werkzaam in fashion of non-fashion, de seminars van Appletizer zijn bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van zijn of haar organisatie en wie trends & toekomstverkenningen als succesfactor daarvoor wil inzetten.

Mocht u hierover automatisch alle informatie willen ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar info@appletizer.nl.

Hieronder vindt u een overzicht van alle events.

Agenda

Inspiration

8 juni 2021

sold

The Next Studio

20 mei 2021

sold

The Next Event

19 januari 2021

sold

Blank Page

26 november 2020

sold

Next Trend AW21.22

11 augustus 2020

sold

Stillness

4 juni 2020

sold

Inspireren Ontmoeten Uitdagen

Lidewij Edelkoort - Spreker Trend Events - Appletizer

Lidewij Edelkoort

Trend Union

Lidewij Edelkoort is een van ‘s werelds bekendste trendvoorspellers. Een intuïtieve denker die de wereld rondreist en de evolutie van sociaal-culturele trends bestudeert. Onder haar Parijse bedrijf Trend Union creëert Edelkoort trendboeken voor twee of meer jaren vooruit, die instrumenten zijn geworden voor strategen, ontwerpers en marketeers bij internationale merken.

Christine Boland - Spreker Trend Events - Appletizer

Christine Boland

Trends & mindsets

Christine Boland is in de eerste plaats trendwatcher en trendanalist met een achtergrond in psychologie en mode. Christine houdt ook lezingen en presentaties en wordt door velen beschouwd als een inspirerend spreker of, beter gezegd, inspirator. Ze zet haar toehoorders aan het denken dankzij haar verrassende invalshoeken.

David Shah - Spreker Trend Events - Appletizer

David Shah

Metropolitan Publishing

David Shah is uitgever en eigenaar van internationale tijdschriften, waaronder VIEW, die gespecialiseerd zijn in textiel, kleuren en merkstrategie. David ontwerpt dames- en herenkleding en spreekt regelmatig op design- en marketing evenementen.

Els van Niekerk - Sprekers Events - Appletizer

Els van Niekerk

Oltmans & van Niekerk

Els van Niekerk heeft een nieuwsgierige geest, ze analyseert wat er in de wereld gebeurt en waarom. Ze gelooft in de individuele kracht van ieder mens en in samenwerking. Klanten waarderen Els voor haar vermogen om te inspireren, om toekomstige business-opportuniteiten te bedenken die zowel consumenteninzichten als duidelijke strategische aanbevelingen bevatten.

Tony Bannister - Sprekers Events - Appletizer

Tony Bannister

SCOUT

Met meer dan 20 jaar ervaring als design director en modevoorspeller heeft Tony Bannister, directeur van Scout, enkele van Australisch meest iconische modemerken nieuw leven ingeblazen.

Christine Foden - Sprekers Events - Appletizer

Christine Foden

d.cipherfm

Christine Foden, de oprichtster van d.cipherfm, heeft bijna 30 jaar ervaring als professional in de sector. Samen met haar kernteam passen ze de diensten van d.cipherfm aan de veranderende behoeften van hun klanten aan.

Wat kan ik verwachten?

Wij beloven jou een dag(deel) vol inspiratie en informatie, of het nu een fysiek event is of webinar. De sprekers waar Appletizer mee samenwerkt zijn gerenommeerde trend forecasters en garanderen dat jij de dag geïnspireerd afsluit. Bovendien bieden zij jou de handvatten die jij nodig hebt om jouw nieuwe collectie te creëren én succesvol te laten zijn.

Contact

Inschrijven